Ziedkāpostus ber puslitrā verdoša sālsūdens un vāri 8–10 minūtes. Burkānus sagriez ripiņās un pēdējās 5 minūtes vāri kopā ar ziedkāpostiem. Dārzeņus nokās caur sietu un 250 ml novārījuma ielej bļodiņā.
Sīpolu sakapā. Pannā sakarsē sviestu un apcep sīpolus. Iesijā miltus un kariju un viegli apbrūnini. Pielej pataupīto dārzeņu novārījumu un pienu, uzvāri un uz lēnas uguns turpini vārīt vēl 5 minūtes. Pieber sāli un piparus.
Dārzeņus pildi ar taukvielām ieziestā veidnē, pārlej mērci, pārkaisi ar rīvēto sieru un saulespuķu sēkliņām.
Veidni liec 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 25–30 minūtes. Gatavu pārkaisi ar lociņiem.