Sautēti āboli ar ķirbjiem
foto: Shutterstock
Sautēti āboli ar ķirbjiem
Dārzeņu ēdieni
2025. gada 19. oktobrī, 12:00

Sautēti āboli ar ķirbjiem

Lieliska piedeva gaļas ēdieniem.

Pagatavošana

1

Nomizotus ābolus un ķirbjus ņem vienādās daļās un sagriez nelielos gabaliņos.

2

Ķirbjus ber katlā un pielej vienīgi tik daudz ūdens, lai vārīšanās laikā tie nepiedeg. Pievieno 1–2 ēdk. sviesta un uz lēnas uguns sautē pusmīkstus.

3

Pieber ābolus, cukuru pēc garšas un šķipsniņu sāls un sautē gatavus.

4

Atdzesē un pasniedz pie gaļas ēdieniem. Ja gribas atsvaidzinošāku un skābenāku garšu, pielej nedaudz nesaldinātas cidoniju sulas.