Ja sēnes ir saldētas, tad atkausēt (šķidrumu saglabāt), sagriezt smalkāk. JA sēnes ir svaigas - notīrīt un sagriezt. Kartupeļus nomizot, sagriezt mazos kubiņos. Ķiplokus, sīpolus, dilles smalki sakapāt.
Ķiplokus un sīpolus apcept olīveļļā. Pievienot sēnes un cept 5 min. visu kopā. Pievienot kartupeļus, apcept mazliet un pieliet vīnu un šķidrumu no sēnēm, sautēt 5 min. Pievienot apm. 300ml ūdens un sautēt ik pa brīdim pielejot ūdeni līdz kartupeļi ir mīksti, bet lielāka daļa ūdens ir iztvaikojusi. Pievienot pēc garšas sāli piparus un timiānu.
Pasniegt siltu.
Avots - laperla-foto.livejournal.com