foto: Shutterstock.com
Nūdeles izvāri vieglā sālsūdenī gandrīz gatavas un notecini. Nomizotus burkānus sagriez plānās šķēlītēs, sīpolu smalki sakapā. Brokoļus sadali rozetēs, šampinjonus sagriez plānās šķēlītēs.
Dziļā pannā sakarsē 1 ēdk. eļļas un viegli apcep burkānus. Pieber sāli, pielej buljonu un sautē pāris minūtes. Pievieno brokoļus un vāri vēl 3 minūtes. Nokās un šķidrumu ielej bļodiņā.
Citā pannā sakarsē atlikušo eļļu un strauji apcep sīpolus un sēnes. Pieber sāli, piparus un timiānu.
Pienu sakul ar nokāsto šķidrumu un olām, pieber sāli un piparus.
Ietaukotā sacepumu veidnē pildi nūdeles, dārzeņus un sēnes. Pārlej ar sakulto pienu. Pārkaisi sieru un mandeles.
Liec 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 30–40 minūtes.