Kefīru, olas, miltus sāli un cukuru kopā saputot.
Glāzē ar verdošu ūdeni ātri izmaisām pus-tējkaroti sodas un pārlejam pankūku mīklā. Ja nav sodas, tad var ņemt cepamo pulveri, bet tad veselu tējkaroti vajag. Visu vēlreiz samaisīt. Nolikt uz 5 min. ievilkties. Uzcept pankūkas.
Gatavojam pildījumu: Kartupeļus, burkānus un sīpolus nomizot. Burkānus un kartupeļus sarīvēt, sīpolus smalki sakapāt. Sēnes notīrīt no smiltīm un sagriezt. Dilles smalki sakapāt. Panna uzkarsēt eļļu un 5 min. apcept gailenes. Pievienot sīpolus un burkānus un cept vēl 5 min. Atsevišķi apcept kartupeļus, 6 min. un pievienot sēnēm. Pievienot dilles, sali un piparus un cept vēl 5 min. visu kopā.
Pankūkas pilda ar sēņu pildījumu un sasien ar kulināro diegu vai kādu zaļumu kātu. Pasniedz siltus, klāt var pasniegt krējumu.