foto: Shutterstock
Kartupeļus novāri un saspaidi ar stampu vai samal gaļas mašīnā.
Pievieno sakultu olu, miltus, pasāli un pievieno piparus. No kartupeļu masas izveido kotletītes, apvārti miltos un cep eļļā no abām pusēm uz palielas uguns.
Sēnes novāri ūdenī (ūdeni saglabā) un sagriez smalkāk, ja nepieciešams. Sasmalcini sīpolu un kopā ar sēnēm apcep eļļā uz pannas.
Pievieno 1,5 ēdk. miltu, samaisi, lai nav kunkuļu, un pielej atdzesētu ūdeni, kurā vārīji sēnes (ar atdzesētu ūdeni izvairīsies no kunkuļiem). Pievieno sāli un piparus. Vari pievienot arī krējumu, taču tas izmaina garšu.
Pārlej kotletes ar sēņu mērci un pasniedz.