Uzkoda 10 minūtēs - marinēti sīpoli
foto: Shutterstock
Uzkoda 10 minūtēs - marinēti sīpoli
Dārzeņu ēdieni
Vakar 10:00

Uzkoda 10 minūtēs - marinēti sīpoli

Marinētus sīpolus droši pievieno gaļas ēdieniem, uzkodām, sviestmaizēm un burgeriem. Pēc peldes marinādē tie vairs nebūs tik asi, taču būs saglabājuši savu kraukšķīgumu. Vari izmantot kā sarkano, tā dzelteno sīpolu.

Pagatavošana

10 min
1

Nomizotus sīpolus sagriez ripiņās – cik biezās vēlies, ieber burkā.

2

Katliņā uzvāri ūdeni, kam pievienots sāls un cukurs.

3

Pārlej verdošo marinādi pāri sīpoliem un pievieno etiķi. Uzliec burkai vāciņu un pamatīgi sakrati. Atstāj, lai vismaz pusstundu ievelkas.