foto: Shutterstock
Kāpostus sagriež smalkāk. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē 5 min. Pievieno kāpostus, buljonu, ķimenes, apmaisa un sautē zem vāka apm. 40 min.
Kartupeļus nomizo un sagriež lielos gabalos. Papriku un čili piparu sagriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež strēmelītēs. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un apcep kartupeļus. Pievieno čili piparu, paprikas pulveri, lauru lapas un sautē zem vāka 15 min. Pannas saturu pārliek katlā pie kāpostiem, apmaisa. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Sautē vēl minūtes 15-20, kamēr kartupeļi ir pilnībā gatavi.
Gulašu var pasniegt uzreiz, bet garšīgāks tas ir pēc kādām minūtēm 20-30.