OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Burgeri & sendviči
2012. gada 7. oktobrī, 19:18

Sendvičs ar ceptiem zaļiem tomātiem

Visā pasaulē dienas laikā tiek apēsti vairāk nekā 9 miljonus maizes klaipu! No šāda maizes daudzuma var pagatavot apmēram 90.000.000 sviestmaižu! Ko likt iekšā? Nekādu problēmu! Šoreiz - ceptus zaļos tomātus!

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Olu sakult ar dakšiņu, piparus un smalki sakapātu ķiploku. Atsevišķa traukā iebērt rīvmaizi.

Tomātu sagriezt pabiezās šķēlēs. Katru tomāta šķēli iemērkt sakultā olā, rīvmaizē, tad vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Pannā uzkrsēt eļļu un apcept tajā tomātu šķēles 1-2 minūtes no katras puses, līdz veidojās zeltaini-brūna garoziņa. Tomātus pārlikt uz papīra dvielīšiem un pārkaisīt ar sāli.

2

Maiziītes griež uz pusēm. Uz apakšējās daļas liek siera šķēles, pa virsu ceptu tomātu šķēles un tomātu mērci. Apsedz ar otru maizītes daļu.