Apple cider vinegar in glass bottle, selective focus
Apple cider vinegar in glass bottle, selective focus
Alkoholiskie dzērieni
2012. gada 9. decembrī, 21:25

Ābolu uzlējums

Ābolu sastāvā esošās pektīnvielas labvēlīgi iespaido gremošanas sistēmu. Paātrina vielmaiņu. Ābolos ir daudz C vitamīna. Āboli mūsu platuma grādos ir iecienīti un pieejami, bet vai esiet mēģinājuši pagatavot no aboliem gardu uzlējumu, ar kuru pacienāt draugus? Te būs recepte.

Pagatavošana

1

Ābolus nomazgāt, sagriezt daiviņās, pārlikt stikla traukā un pārliet ar degvīnu un ūdeni. Apsegt ar marli, apsiet un atstāt uz 2 nedēļām ievilkties saulē. Katru dienu trauku sakratīt. Kad āboli uzpeldēs, šķidrumu izfiltrēt un nolikt vēl uz 2 dienām saulē. Tad pārlikt ledusskapī uz 10 dienam. Izfiltrēt, pārliet pudelēs un turēt vēsā vietā vēl 3 nedēļas.

2

Alkohola pārmērīga lietošana ir kaitīga jūsu veselībai!