foto: Publicitātes foto
Vispirms rotā glāzes ar cukura un kanēļa maisījumu. Samaisa cukurus ar kanēli un ieber nelielā šķīvī, lai veidotos 2–3 mm biezs kanēļcukura slānis. Ar citrona miziņu samitrina glāzes maliņu un tad apviļā cukurā.
Šeikerī liek visas kokteiļa sastāvdaļas un kārtīgi sajauc (gatavo pa daļām, ja šeikeris ir neliels, vai sajauc blenderī).
Ķirbju biezenim sagriež ķirbi palielos gabalos, liek katliņā ar biezu dibenu, pielej nedaudz verdoša ūdens, uzliek katliņam vāku un sautē 10–15 min (pastāvīgi pieskata — ja ūdens ir beidzies, pievieno vēl nedaudz), līdz ķirbis ir mīksts.
Kad ķirbis ir gatavs, lieko ūdeni nolej un ķirbi sablendē viendabīgā biezenī. Atdzesē un pievieno citām kokteiļa sastāvdaļām.
Salej glāzēs un pasniedz, rotātu ar kanēļa standziņām.