Gaļu noskalot un ielikt katlā. Pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot piparus, balto purava daļu, ingveru un saspiestas ķiploka daiviņas un sautēt 1,5 stundas multivārāmajā katlā režīmā "Sautēšana". Pēc 1,5 stundām gaļu izņemt un sagriezt mazākos gabalos, buljonu nokāst.
Atlikušo zaļo purava daļu, selerijas un burkānus sagriezt pēc iespējas tievākos salmiņos. Šampinjonus sagriezt šķēlītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept burkānus un selerijas. Tīru buljonu pārliet atpakaļ katlā, pievienot sāli. Katlā pārlikt apceptus dārzeņus, pievienot šampinjonus, puravus, gaļu un sautēt vēl 10 min.
Pasniedz uzreiz.