foto: Shutterstock
Zupas
2023. gada 9. septembrī, 15:49

Rudens zupa

Vīramāte saka, ka tas ir drīzāk sautējums, nevis zupa. Bet man garšo tādas, kur daudz biezumu un maz šķidruma! Var jau nosaukt, kā gribas - mazāk garšīgs šis ēdiens no tā nebūs!

Pagatavošana

1

Uz pannas apcep sasmalcinātus dārzeņus. Griešanas veids, tāpat kā daudzums - jūsu ziņā. Vienīgais - ķiplokus arī apcept! Un tad salikt katliņā, pārliet ar ūdeni un vārīt līdz mīksti.

2

Tad pievieno sāli un garšaugus. Es parasti lieku dilles, baziliku, oregano, arī kādu svaigi spiestu ķiploka daiviņu! Arī gaļu es lieku tikai tagad - parasti strēmelītēs sagrieztas un apceptas.