Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Aukstā zupa ar fetaki sieru

Sastāvdaļas
  • 3-4 vidēja lieluma bietes
  • 1 l kefīrs
  • 1 sīpols
  • 1 svaigs gurķis
  • 100g fetaki siers
  • 1 gl. vistas buljons
  • citrona sula
  • sāls un svaigi malti pipari
Latvieši auksto zupu ēd visu gadu, taču karstajās dienās ikdienas ēdienkarte bez tās nav iedomājama. Piedāvājam vēl vienu atsvaidzinošas un garšīgas aukstās zupas recepti - šoreiz ar fetaki sieru.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
2
Uzkarsē pannā eļļu un apcep tajā smalki sakapātus sīpous, pievieno bietes, pielej buljonu un sautē, līdz bietes kļūst mīkstas.
3
Pievieno pēc garšas sāli un piparus, citrona sulu un visu sablendē.
4
Gatavu zupu atdzesē, pievieno kefīru. Pasniedz, dekorējot ar drupinātu fetaki sieru un svaigu gurķi.

Pievienot komentāru

Zupas