Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Vienkāršā kāpostu zupa

Sastāvdaļas
  • 1 l buljona
  • 500 g strēmelītēs sagrieztu kāpostu
  • 500 g gabaliņos sagrieztas vistas gaļas
  • 300 g gabaliņos sagrieztu kartupeļu
  • 2–3 lieli sakapāti sīpoli
  • 4 ēdk. skābā krējuma
  • 1–2 ēdk. eļļas
  • 1 tējk. cukura
  • sāls, malti melnie pipari
  • sakapāti zaļumi
Rudenīga kāpostu zupa, kas sildīs nosalušos un izsalkušos.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katlā sakarsē eļļu un viegli apcep sīpolus. Pievieno gaļu, kāpostus un kartupeļus.
2
Pielej buljonu, pieber piparus un cukuru. Turpini uz lēnas uguns vārīt aptuveni 40 minūtes.
3
Gatavu lej bļodā, pārkaisi ar zaļumiem un iemaisi karoti skābā krējuma.

Pievienot komentāru

Zupas