foto: Shutterstock
Gaļu liec katlā aplej ar ūdeni, uzvāri un nosmel putas. Pieber sāli un piparus, ieliec lauru lapas un izvāri gandrīz mīkstu. Gaļu izņem no buljona un sagriez gabaliņos, pēc tam liec atpakaļ katlā.
Kāpostu sagriez smalkās strēmelītēs, kartupeļus sagriez gabaliņos, burkānu sarīvē rupjās skaidiņās un sīpolu sakapā.
Sēnes pievieno buljonam un uzvāri. Pieliec kāpostus un vāri kādas 5 minūtes. Pieber kartupeļus un vāri vēl 5 minūtes.
Tikmēr pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Iemaisi tomātu pastu un vēlreiz uzkarsē. Pievieno zupai.
Vāri, līdz dārzeņi mīksti. Pārkaisi ar zaļumiem.