Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kāpostu zupa ar vistu un sieru

Sastāvdaļas
  • 600 g vistas filejas
  • 600 g svaigu kāpostu
  • 200 g smalki sarīvēta siera
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • eļļa cepšanai
  • sakapātas dilles
  • sāls, melno piparu graudiņi
Rīvēta siera vietā var izmantot arī kausēto. Šķidrumu zupai papildini pēc vajadzības.

Pagatavošana

1
Vistas filejas liec katlā, dāsni aplej ar ūdeni, pieber sāli un piparus un izvāri gandrīz mīkstas. Izņem no buljona, sagriez mazos gabaliņos un liec atpakaļ.
2
Kāpostus saēvelē vai sagriez strēmelītēs. Kartupeļus sagriez kubiņos, burkānu sarīvē un sīpolus sakapā.
3
Kāpostus liec vistas buljonā un vāri kādas 10 minūtes.
4
Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Pievieno zupai.
5
Iemaisi sieru, pieber garšvielas, ja vajag, un vāri, līdz dārzeņi mīksti. Pārkaisi sakapātas dilles.

Pievienot komentāru

Zupas