Zivju zupa ar puravu un rīsiem
foto: Shutterstock.com
Zivju zupa ar puravu un rīsiem
Zupas
2025. gada 30. novembrī, 12:00

Zivju zupa ar puravu un rīsiem

Neparasta zupa, kas patiks eksperimentētājiem. Te ir gan rīsi, puravs, gan tomāts un vietu atradis par ābols. Ja negribas riskēt, bez ābola var iztikt, un tomātu vietā pievienot tomātu pastu.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Puravus nomazgā, sasmalcini un kopā ar nomazgātiem rīsiem liec vārošā sālsūdenī.

2

Pēc 10 minūšu vārīšanas pievieno zivju filejas gabaliņus un vēl vāri 10-15 minūtes.

3

Pievieno nolobītus, sagrieztus tomātus, zaļumus, sviestu un krējumu. Kad zupa jau gatava, skābumam pievieno rīvētu ābolu.