Dārzeņu zupa ar malto gaļu un spageti
Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 250 g spageti
- 2 burkāni
- 1 puravs
- 1 sīpols
- 1 brokolis
- 1 bundžiņa savā sulā konservētu tomātu gabaliņu
- 1,5 l buljona
- 2 ēdk. eļļas
- sāls, malti pipari
Dārzeņus ieteicams sagriezt tādā izmērā, lai tie izvārītos vienlaikus ar spageti.
Pagatavošana
1
Nomizotus burkānus sagriez ripiņās, sīpolu – mazos gabaliņos. Notīrītu puravu sagriez gredzenos, brokoli sadali rozetēs.
2
Spageti salauz mazākos gabalos.
3
Katlā sakarsē eļļu un apcep malto gaļu. Pieber sīpolus un apcep caurspīdīgus. Izņem no katla.
4
Ielej buljonu un uzvāri. Ieber spageti un vāri pāris minūtes, tad pievieno gaļu, tomātus un pārējos dārzeņus un izvāri gatavus. Pieber sāli un piparus.