Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Dārzeņu zupa ar malto gaļu un spageti

Sastāvdaļas
  • 500 g maltās gaļas
  • 250 g spageti
  • 2 burkāni
  • 1 puravs
  • 1 sīpols
  • 1 brokolis
  • 1 bundžiņa savā sulā konservētu tomātu gabaliņu
  • 1,5 l buljona
  • 2 ēdk. eļļas
  • sāls, malti pipari
Dārzeņus ieteicams sagriezt tādā izmērā, lai tie izvārītos vienlaikus ar spageti.

Pagatavošana

1
Nomizotus burkānus sagriez ripiņās, sīpolu – mazos gabaliņos. Notīrītu puravu sagriez gredzenos, brokoli sadali rozetēs.
2
Spageti salauz mazākos gabalos.
3
Katlā sakarsē eļļu un apcep malto gaļu. Pieber sīpolus un apcep caurspīdīgus. Izņem no katla.
4
Ielej buljonu un uzvāri. Ieber spageti un vāri pāris minūtes, tad pievieno gaļu, tomātus un pārējos dārzeņus un izvāri gatavus. Pieber sāli un piparus.

Pievienot komentāru

Zupas