Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Vegetable soup in village style. Selective focus

Aukstā baraviku zupa

Sastāvdaļas
  • 1 1/2 l ūdens
  • 100 g kaltētas baravikas
  • 200 g cepta gaļa
  • 1 vārīta ola
  • 100 g skābs krējums
  • 200 g svaigi gurķi
  • loki, dilles
  • sāls
  • cukurs
Šoreiz pa rokai bija kaltētas baravikas, bet šo lielisko auksto sēņu zupu protams var gatavot arī ar tikko mežā lasītām sēnītēm.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeni un uzbriedina. Tajā pašā ūdenī vāra, tad nokāš, baravikas sagriež strēmelītēs. Novārījumu atdzesē. Gaļu, gurķus un cieti novārītu olu sagriež.
2
Lokiem pievieno sāli, saberž līdz atdalās sula. Dilles sakapā. Visus sagatavotos produktus samaisa, pārlej ar atdzesēto sēņu buljonu, pievieno krējumu, pēc garšas pievieno sāli un cukuru.
3
Pasniedzot pārkaisa ar dillēm.

Pievienot komentāru

Zupas