Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas zupa ar nūdelēm

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas (apmēram 500 g), sagrieztas 1 cm strēmelēs
  • 40 g spinātu
  • 100 g spageti, salauzti īsākos gabalos
  • 500 ml ūdens
  • 1 l vistas gaļas buljona
  • 1 selerijas kāts, sagriezts ripiņās
  • 3 ķiploka daiviņas, sagrieztas
  • 1 mazs sīpols, smalki sagriezts
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
Ja klāt piespiedīsi citrona sulu, tad tā kļūs par vērtīgu ēdienu kādam, kurš sasirdzis.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katlā uzsildi eļļu, pievieno sīpolu, ķiploku, seleriju un apcep, līdz dārzeņi kļuvuši mīkstāki.
2
Pievieno buljonu un ūdeni un uzvāri līdz pirmajam burbulim. Tad pievieno makaronus un vāri 5 minūtes. Makaroniem vēl nav jābūt mīkstiem.
3
Pievieno sagrieztās vistas filejas un turpini vārīt vēl 4-5 minūtes. Noņem no uguns, ieber iekšā spinātus, sāli un piparus.

Pievienot komentāru

Zupas