Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas zupa ar pastu

Sastāvdaļas
  • 4 vistas šķiņķīši
  • 1 mazs cukīni, sagriezts nelielos gabaliņos
  • 200 g saldētu zirnīšu
  • 200 g sev tīkamas pastas
  • 2-3 ēdk. rīvēta Parmas siera
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdk. olīveļļas
  • 1 tējk. sāls
  • Malti baltie pipari
Bagātīga zupa, kas sasilda un ielīksmo, tomēr ir pietiekami viegla, lai nepārēstos.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Katliņā ar vismaz 2 litru tilpumu uzkarsē eļļu. Sīki sakapā vai sarīvē ķiploku liec eļļā un vienu minūti maisot izkarsē. Ķiploku nedrīkst sacept brūnu, pat ne zeltainu.
2
Liec iekšā vistas gabalus un ātri apcep. Katliņā ielej litru vāroša ūdens, uzvāri un uz mazas uguns turpini vārīt 30 minūtes, līdz vistas gaļa kļuvusi mīksta. Izņem to no buljona.
3
Buljonā liec cukīni un zirnīšus. Pieber sāli un piparus. Pievieno pastu un vāri 10 minūtes, līdz tā gatava.
4
Vistas gaļu atdali no kauliem, saplēs kumosa lieluma gabalos. Liec zupā un izkarsē. Zupu pasniedz bļodiņās, pārkaisītu ar sieru.

Pievienot komentāru

Zupas