foto: Shutterstock
Katliņā ar vismaz 2 litru tilpumu uzkarsē eļļu. Sīki sakapā vai sarīvē ķiploku liec eļļā un vienu minūti maisot izkarsē. Ķiploku nedrīkst sacept brūnu, pat ne zeltainu.
Liec iekšā vistas gabalus un ātri apcep. Katliņā ielej litru vāroša ūdens, uzvāri un uz mazas uguns turpini vārīt 30 minūtes, līdz vistas gaļa kļuvusi mīksta. Izņem to no buljona.
Buljonā liec cukīni un zirnīšus. Pieber sāli un piparus. Pievieno pastu un vāri 10 minūtes, līdz tā gatava.
Vistas gaļu atdali no kauliem, saplēs kumosa lieluma gabalos. Liec zupā un izkarsē. Zupu pasniedz bļodiņās, pārkaisītu ar sieru.