foto: Shutterstock
Sakapā sīpolu, ķiploku un sīki sagriez selerijas kātu. Malto gaļu savel nelielās frikadelēs. Kastrolī karstā eļļā apcep garšaugus kopā ar frikadelēm. Pārkaisi ar miltiem un turpini cept vēl pāris minūtes.
Pie apceptajām frikadelēm pielej gaļas buljonu, liec klāt kubiņos sagrieztus kartupeļus, ļauj, lai viss uzvirst, tad samazini liesmu, uzliec vāku un vāri 10 minūtes.
Sīki sagriez tomātus, smalki sarīvē Čederas sieru, visu sajauc ar kečupu, tomātu pastu, sinepēm un pievieno zupai. Līdzko siers izkusis, pielej pienu, samaisi un atkal uzvāri. Gatavs!
Pasniedz ar grauzdiņiem, marinētiem gurķiem, sīpola ripiņām.