Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas zupa ar ķirbjiem

Sastāvdaļas
  • 1,5 l buljona
  • 1 kg dažādu vistas gabalu bez kauliem
  • 1 kg ķirbja mīkstuma
  • 500 g kartupeļu
  • 500 g sīpolu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 2–3 ēdk. smalki sakapāta ingvera
  • 3 ēdk. eļļas
  • sakapāti zaļumi
  • malti čili un melnie pipari
  • sāls
Zupu var papildināt ar kādu gatavo mērci – karija mērci, čili mērci, bet, ja tā sanāk par biezu, jāpielej vairāk buljona.

Pagatavošana 10 porcijas

1
Vistas gaļu sagriez gabaliņos. Nomizotus kartupeļus, ķirbjus un sīpolus – mazliet lielākos gabalos.
2
Katlā sakarsē eļļu, apcep sīpolus un ingveru, pievieno vistu un arī apcep.
3
Iemaisi kartupeļus un ķirbjus, pieber sāli un garšvielas un pielej buljonu. Vāri aptuveni 30 minūtes.
4
Iemaisi krējumu un zaļumus.

Pievienot komentāru

Zupas