Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Ķirbja biezzupa

Sastāvdaļas
  • 1 kg ķirbja
  • 2–3 lieli sīpoli
  • 1 kārba Dzintara, klasiskā kausētā siera
  • ingvers, Kajēnas pipari, muskatrieksts, karijs, sāls – pēc vēlmes
Ideāla zupa – izejvielas, kas rudenī ir mājās ikvienam (jo īpaši, ja ar garšvielām vari variēt pēc sirds patikas), rūpju tikpat kā nekādu, ja neskaita sīpolu mizošanu un sagriešanu, ēdiens gatavs jau pēc 20 minūtēm. Vai nav jauki, ko? Tirgū izvēlies muskatķirbjus – zupiņa būs burvīgi optimistiskā krāsā!

Pagatavošana

1
Sagriez lielos gabalos ķirbi, sīpolus un mazā ūdenī vāri, līdz tie mīksti, taču ne izšķīduši. Sablendē, iemaisi garšvielas, kādas tev tīk, un kausēto sieru.
2
Sablendē, iemaisi garšvielas, kādas tev tīk, un kausēto sieru.
3
Lej šķīvjos un pasniedz: 1) ar apceptām pikantu desu ripiņām, 2) dažādu veidu pesto, 3) balzāmetiķa vai balzāmetiķa pastas punktiem, 4) adžiku vai asu vīriešu zapti.

Pievienot komentāru

Zupas