foto: Shutterstock.com
Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem, aso papriku, pēc garšas pievieno sojas merci. Kārtīgi samaisa. No maltās gaļas izveido nelielas kotletes. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un apcep kotletes no abām pusēm.
Tīrā katlā ar biezu apakšu uzkarsē 1 ēd.k. eļļas. Apcep sēnes 3-4 minūtes, pārliek uz šķīvīša. Tajā pašā katlā ielej buljonu un uzkarsē. Pievieno nūdeles, vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pašās beigās pievieno spinātus, kotletes, ingveru un sēnes. Vāra vēl 2-3 minūtes un uguni izslēdz.
Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātus zaļos lokus. Pasniedz ar kādu asu mērci, piem. saldskābo čili mērci vai Sičuaņas mērci.