Aukstā biešu zupa ar vistas ruleti
Sastāvdaļas
- 400g vistas filejas rulete
- 400g svaigu gurķu
- 750g marinētas bietes
- 150g siers Fetaki
- 2 vārītas olas
- 2 l kefīrs
- dilles
- lociņi
- baziliks
- mārrutki
- sāls
Jo siltāks laiks aiz loga, jo aukstāks paliek ēdiens, ko gatavojam. Karstā laikā zupas ēdam aukstas, un otrādi!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Vistas ruleti, gurķus un olas sagriež salmiņos. Zaļumus smalki sakapā.
2
Visu liek lielā bļodā, pievieno marinētas bietes ar visu šķidrumu, pārlej ar kefīru, pievieno pēc garšas mārrutkus un sāli. Kārtīgi samaisa.
3
Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.
4
Pasniedzot pārkaisa ar sadrupinātu Fetaki sieru un sasmalcinātiem zaļumiem.