Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Aukstā biešu zupa ar vistas ruleti

Sastāvdaļas
  • 400g vistas filejas rulete
  • 400g svaigu gurķu
  • 750g marinētas bietes
  • 150g siers Fetaki
  • 2 vārītas olas
  • 2 l kefīrs
  • dilles
  • lociņi
  • baziliks
  • mārrutki
  • sāls
Jo siltāks laiks aiz loga, jo aukstāks paliek ēdiens, ko gatavojam. Karstā laikā zupas ēdam aukstas, un otrādi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas ruleti, gurķus un olas sagriež salmiņos. Zaļumus smalki sakapā.
2
Visu liek lielā bļodā, pievieno marinētas bietes ar visu šķidrumu, pārlej ar kefīru, pievieno pēc garšas mārrutkus un sāli. Kārtīgi samaisa.
3
Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.
4
Pasniedzot pārkaisa ar sadrupinātu Fetaki sieru un sasmalcinātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas