foto: Shutterstock
Šķiņķus liek katlā, pārlej ar ūdeni un uzvāra. Noņem putas, pievieno lauru lapu un smaržīgos piparus un vāra apm. 40 min. Gaļu izņem no buljona, atdzesē un sadala mazākos gabalos.
Papriku sagriež mazos kubiņos. Sīpolu un ķiploku daiviņas smalki sakapā. Pannā ielej 1 ēd.k. eļļas un apcep sī[olus un ķiplokus. Pievieno papriku un cep vēl 5-7 min. Pievieno sasmalcinātus konservētus tomātus, čili pastu un sautē vēl 10 min. Pannas saturu pievieno buljonam, pievieno arī gaļu un vāra vēl 10 min.
Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves, pievieno rikotas sieru, miltus, olas dzeltenumu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un izveido bumbas. Bumbas pievieno zupai un vāra līdz bumbas uzpeld. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.