Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kūpināta asara un kaperu salāti

Sastāvdaļas
  • 1 liels karsti kūpināts asaris
  • 1 liels sīpols
  • 4 olas, vārītas
  • 1 maza burciņa kaperu
  • 1 maza burciņa marinētu pipargurķīšu
  • 100 g majonēzes
  • 100 g krējuma (20 %)
  • sāls, pipari – pēc garšas
Ne tik senā pagātnē šie bija daudzu saimnieču iecienīti salāti. Mūsdienās tiem pievieno arī dažus netradicionālus produktus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Iztīri zivi, sasmalcini un liec lielā bļodā. Sakapā olas, sīpolus, kaperus, sagriez pipargurķīšus. Visu sajauc lielā bļodā.
2
Sajauc krējumu ar majonēzi un pārlej salātiem. Ja nepieciešams, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Kārtīgi samaisi.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni