Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kūpināta zivs ar mārrutku un ābolu mērci

Sastāvdaļas
  • 4 kūpinātas zivs filejas bez ādas (menca, jūras asaris, siļķe)
  • 200 g skābā krējuma
  • 50 g saldā krējuma
  • 150 g skābenu ābolu
  • 2 ēdk. citrona sulas gabaliņš
  • svaigas mārrutka saknes (3 cm)
  • ½ tējk. medus
  • sāls
Visgaršīgākā mērce iznāk no svaigi rīvētiem mārrutkiem, taču var izmantot arī labas kvalitātes mārrutku maisījumus no veikala vai tirgus un papildināt tos ar zaļumiem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ābolus nomizo, sarīvē rupjās skaidiņās un samaisi ar citrona sulu. Mārrutka sakni nomizo un smalki sarīvē.
2
Abu veidu krējumu samaisi ar medu un iejauc ābolus un mārrutkus. Pieber sāli.
3
Zivs filejas kārto uz šķīvjiem un papildini ar mārrutku mērci.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni