foto: Shutterstock
Zivju ēdieni
2020. gada 30. martā, 14:00

Saldi asā zivs

Lielveikalos plaši pieejama saldēta baltās zivs fileja, ja trūkst izdomas, kā to gardi pagatavot, tad talkā nāk šī eksotiskā recepte ar mango un kokosriekstu pienu. Garša būs pikanti salda, tāpēc klāt iederēsies rīsi.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Lielā katlā uzkarsē karija pastu un mazliet eļļas, liec klāt sīpolus un cep 3 minūtes, līdz tie mazliet mīksti. Pievieno papriku un koriandra kātus un cep vēl 2 minūtes.

2

Ielej katlā kokosriekstu pienu, pieber mango gabaliņus un visu uzvāri. Pēc garšas pieber sāli un piparus, nogriez zem katla mazāku uguni un vāri 5 minūtes, līdz šķīdums mazliet sabiezējis.

3

Liec klāt zivi un vāri 3-5 minūtes, līdz tā viegli dalās plēksnēs. Pirms pasniegšanas pārkaisi ēdienu ar koriandra lapām.