Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Saldi asā zivs

Sastāvdaļas
  • 700 g stingras baltās zivs filejas bez ādas, sagriezta lielos gabalos
  • 400 g kokosriekstu piena
  • 3 ēdk. vidēji asas karija pastas
  • 1 liels sīpols, sagriezts šķēlēs
  • 1 sarkanā paprika, sagriezta lielos gabalos
  • 1 mango, sagriezts gabaliņos
  • Sauja koriandra zaļumu, rupji sagriezti
Lielveikalos plaši pieejama saldēta baltās zivs fileja, ja trūkst izdomas, kā to gardi pagatavot, tad talkā nāk šī eksotiskā recepte ar mango un kokosriekstu pienu. Garša būs pikanti salda, tāpēc klāt iederēsies rīsi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Lielā katlā uzkarsē karija pastu un mazliet eļļas, liec klāt sīpolus un cep 3 minūtes, līdz tie mazliet mīksti. Pievieno papriku un koriandra kātus un cep vēl 2 minūtes.
2
Ielej katlā kokosriekstu pienu, pieber mango gabaliņus un visu uzvāri. Pēc garšas pieber sāli un piparus, nogriez zem katla mazāku uguni un vāri 5 minūtes, līdz šķīdums mazliet sabiezējis.
3
Liec klāt zivi un vāri 3-5 minūtes, līdz tā viegli dalās plēksnēs. Pirms pasniegšanas pārkaisi ēdienu ar koriandra lapām.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni