Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Publicitātes foto

Viegli sālītas foreļmaizītes 2

Sastāvdaļas
  • Rudzu maize Turaidas
  • Svaigs gurķis
  • Viegli sālīta forele
  • Dilles dekoram
  • Sāls un cukurs
  • Avokado krēmam
  • Avokado - 1 gab. liels vai 2 mazi
  • Turku zirņi - 1 ēdamk.
  • Sezama eļļa - 1 ēdamk.
  • Grauzdēts sezams - 1 ēdamk.
  • Laima sula - 1 tējk.
Uzņemot ciemiņus, ir ierasts tos pacienāt ar kādiem gardumiem, un reizēm dzīves ātrais temps mums liek izvēlēties jau gatavas uzkodas, kas lielākoties nav veselīgas un vērtīgas. Gatavojot cienastu pašam, būs jāiegulda nedaudz laika, taču, ieraugot patīkamo pārsteigumu viesu sejās, pūles atmaksāsies. Iesaka Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis.

Pagatavošana

1
Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.
2
Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.
3
Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā. Sagriež gurķi plānās ripiņās. Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilli.

Skatīt visus komentārus

Zivju ēdieni