Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gulašs ar buti un šampinjoniem

Sastāvdaļas
  • 700g butes fileja
  • 3 burkāni
  • 1 sīpols
  • 200g šampinjoni
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1/2 apelsīna sula
  • 100g tomātu pasta
  • lauru lapa
  • 1/2 tējk. čili pipari
  • 3 ēd.k. eļļas
  • sāls, pipari pēc garšas
Varbūt izlasot nosaukumu dažam liekas, ka šie produkti nesader. Bet pagaršojot šo gulašu viedoklis mainīsies. Tas ir ļoti garšīgi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus un ķiplokus notīrīt, smalki sakapāt. Burkānu notīrīt un sagriezt ripiņās. Šampinjonus notīrīt no smiltīm un sagriezt 4-6 daļās.
2
Pannā uzkarsēt eļļu, apcept tajā sīpolus un ķiplokus līdz zeltītai krāsai. Pievienot burkānus un apcept līdz pusgatavībai. Pannā pievienot sēnes un cept vēl 5 min. visu kopā. Pievienot sagrieztu gabaliņos butes fileju. Tomātu mērci sajauc ar ūdeni un apelsīnu sulu un pārlej pāri visam. Pievieno lauru lapu, čili piparus, sāli un piparus pēc garšas. Sautē līdz gatavībai apm. min. 15-20.
3
Pasniedz ar krējumu.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni