Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Minced meat balls with vegetables and shrimp sauce

Līdakas frikadeles ar garnelēm

Sastāvdaļas
  • 1 kg līdakas fileja
  • 75 g garneles
  • 2 sīpoli
  • 2 vārīti burkāni
  • 1 sarkanā paprika
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3-4 cietas maizes šķēles
  • muskatrieksts
  • 2-3 lauru lapas
  • 3-4 smaržīgie pipari
  • sāls, svaigi malti pipari
Kad viesībām nepieciešams kas īpašāks, bet budžets tomēr ir ierobežots, šī būs īstā recepte, kurā minimāliem līdzekļiem panākts restorāna cienīgs ēdiens.

Pagatavošana

1
Zivs fileju samal gaļas maļamā mašīnā kopā ar vienu sīpolu, ķiplokiem un ,maizīti, kas izmērcēta pienā vai ūdenī. Pievieno pēc garšas sāli, piparus, muskatriekstu un visu sajauc.
2
Burkānus un papriku sagriez mazos kubiņos un piejauc klāt zivs masai. No masas ar mitrām rokām izveidot bumbiņas, katras bumbiņas vidū ieliec pa 1-2 garnelēm.
3
Uzvāri ūdeni, iepriekš pievienojot sāli, smaržīgos piparus, lauru lapas un četrās daļās sagrieztu sīpolu. Šajā ūdeni nelielām porcijām novāri frikadeles.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni