Vispirms pagatavo apelsīnu sviestu. Šim nolūkām sviestu uzputo ar apelsīnu sulu, apeslīnu miziņu, sāli un svaigi maltius piparus. No sviesta veido cilindru, ietin pārtikas plēvē vai cepamā papīrā un novieto ledusskapī.
Iztīrītas foreles nomazgā, nosusina, ierīvē ar citronu sulu, Vorčesteras mērci, foreles iekspusē ievieto pētersīļus. Zivis uz 30 min. novieto aukstumā marinēties. Foreles notecina, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, apviļā miltos un cep 8-10min no abām pusēm karstā eļļā.
Pannā izkausē 20g apelsīnu sviesta un ātri apcep tajā mandeļu lapiņas.
Zivis kārto un sasildīta šķīvja, apkaisa ar apgrauzdētām mandelēm, dekorē ar apelsīnu sviestu un citrona škēlēm.