Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Crocantella pie aperitīva

Sastāvdaļas
  • Bauda gatavot ar Gastronome!
  • “Radīts Gastronome” tunča rilete
  • “Radīts Gastronome” olīvu tapenāde
  • “Radīts Gastronome” bazilika pesto
  • “Radīts Gastronome” pesto ar saulē kaltētiem tomātiem
  • “Radīts Gastronome” maize crocantella
Viegli, ērti un ātri! Bauda gatavot ar delikatešu tirgu Gastronome. Ziemassvētku pārsteigums jūsu svētku galdam! Iepriecini sevi un savus viesus ar lielisku aperitīvu. Receptes komplekts, jau sagatavots, gaida Jūs delikatešu tirgū Gastronome, tirdzniecības centrā mc2!

Pagatavošana

1
Traukos izkārto “Radīts Gastronome” pesto, tapenādi un rileti.
2
Klāt salauz gabaliņos “Radīts Gastronome” maizi crocantella.

Pievienot komentāru

Ziemassvētku receptes