Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Siltie jūras ķemmīšu salāti ar ziedkāpostiem un baziliku

Sastāvdaļas
  • Bauda gatavot ar Gastronome!
  • 6 jūras ķemmītes
  • ½ šalotes sīpols
  • 1 puravs
  • Buntīte bazilika
  • ¼ ziedkāposta
  • Olīveļļa
  • 120 g svaigu spinātu
  • Citrons
  • 100ml baltvīna
  • 2 ēdamkarotes “Radīts Gastronome” pesto
  • Ciedru rieksti
  • Sāls un pipari
Ziemassvētku pārsteigums jūsu svētku galdam no delikatešu tirgu Gastronome. Iepriecini sevi un savus viesus ar delikatesēm, kuras ir lielākie un vērtīgākie moluski! Plašāko jūras velšu sortimentu meklē delikatešu tirgū Gastronome, tirdzniecības centrā mc22!

Pagatavošana

1
Sagriež uz pusēm puravu un nomazgā.
2
Smalki sagriež sīpolu, puravu un ziedkāpostu.
3
Uz pannas uzlej eļļu, kad eļļa uzkarsējusies, apcep visus dārzeņus aptuveni 10 minūtes.
4
Pārlej visu ar 100 ml baltvīna.
5
Jūras ķemmītes pārlej ar izspiestu citrona sulu un sautē ar dārzeņiem aptuveni 2 minūtes no katras puses.
6
Pannu noņem no uguns, ļaujot pasautēties, pārkaisot ar sasmalcinātiem ciedru riekstiem.
7
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
8
Uz šķīvja klāj “Radīts Gastronome” pesto, pa virsu siltos salātus.
9
Dekorē ar svaigiem salātiem un riekstiem.

Pievienot komentāru

Ziemassvētku receptes