
Nomazgā šķiņķi un liec lielā katlā vārīties. Vāri līdz pirmajam burbulim un nosmel putas.
Pievieno graudu piparus, lauru lapas, sīpolus un burkānus. Samazini karstumu, uzliec vāku un vāri – uz vienu kilogramu gaļas jārēķina aptuveni viena vārīšanas stunda. Kad šķiņķis izvārījies, to ņem ārā no katla un atdzesē.
Sasildi cepeškrāsni līdz 225 °C.
Sajauc sinepes un olu dzeltenums. Ar iegūto masu pārklāj šķiņķi. Pārber šķiņķi ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, līdz šķiņķis kļūst zeltaini brūns.
Ņem ārā no cepeškrāsns, pilnībā atdzesē un griez šķēlēs. Pasniedz ar mārrutkiem vai sinepju mērci.