Salāti ar vīğēm
Sastāvdaļas
- Bauda gatavot ar Gastronome!
- Vīģes, 4 gb.
- 30 g pistāciju
- 110 g vītinātas cūkgaļas (šķēlēs)
- 2 gab. burrata siera
- Olīveļļa
- 100 g rukolas
- Sāls, pipari
Viegli, ērti un ātri - gardēžu recepte no delikatešu tirgus "Gastronome". Receptes komplekts, jau sagatavots, gaida jūs delikatešu tirgū "Gastronome", mc2. Lai labi garšo!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Olīveļļu sajauc ar sāli un pipariem.
2
Rukolas salātus kārto uz šķīvja un aplej ar sajaukto eļļu.
3
Kārto pa virsu sagrieztas vīğes.
4
Pievieno visu burrata sieru vai sagriež uz pusēm.
5
Sasmalcina pistācijas un izkaisa pa visiem salātiem, pārliekot pāri vītinātās cūkgaļas šķēles.