Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pavasara salāti

Sastāvdaļas
  • 60 g pieneņu lapu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 30 g spinātu
  • 30 g skābeņu lapas
  • 10 g lociņu
  • 2 ēdk. Eļļas
  • Naža gals mārrutku
Atspirdzinoši un veselīgi salāti no pavasara zaļumiem. Veseli ēduši!

Pagatavošana

1
Visus zaļumus rūpīgi nomazgā, sagriež, pieliek sasmalcinātas olas, pārlej ar eļļas un etiķa maisījumu, kam pēc garšas pieliek sāli, piparus un mārrutkus.
2
Liek salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Pievienot komentāru

Veselīgi