Uz pannas apcept olīveļļā sagrieztus ripiņās sīpolus un sasmalcinātus ķiplokus, pievienot sagrieztas aknas. Apcept aptuveni 10 minūtes - iekšā aknām jābūt jēlām .
Pieliet vīnu, piebērt sāli, svaigi maltus piparus, sasmalcinātu koriandru, sarīvētu muskatriekstu un sautēt vēl 5 minūtes.Pieliet saldo krējumu un uzvārīt.. Tad to visu caur gaļas maļamo mašīnu izlaist vai arī sablenderēt.
Formiņās salikt ledusskapī līdz nākamam rītam. Ja pastēti vajadzība ilgāk uzglabāt ledusskapī, iesakām to pārliet ar 100g kausēta sviesta. Tikai neaizmirstiet attīrīt sviestu no sarecējušām sūkalām! Lai to izdarītu, vajag vienkārši prātīgi noliet Sūkalas paliks apakšā.