Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Marinēts siers ar kaperiem

Sastāvdaļas
  • 400 g kazas siera
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdk. notecinātu kaperu
  • 1–2 svaigi timiāna zariņi
  • 1 lauru lapa
  • ½ tējk. piparu graudiņu
  • ½ tējk. koriandra sēklu
  • olīveļļa
Marinēšanai tikpat labi var izmantot arī brinzas tipa vai govs piena sieru.

Pagatavošana

1
Sieru sagriez gabaliņos, nomizotus ķiplokus – plānās šķēlītēs. Piparus samaisi ar koriandru un viegli saberz.
2
Burciņā vai citā traukā ar vāku liec kārtām sieru, vairākās daļās sadrupinātu lauru lapu, ķiplokus, garšvielas un kaperus.
3
Pārlej ar eļļu tā, lai siers būtu pārklāts, uzliec vāku, leic ledusskapī un ļauj 1–2 nedēļas marinēties.

Pievienot komentāru

Uzkodas