Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mazsālīti gurķīši sojas mērcē

Sastāvdaļas
  • 6 prāvi gurķi
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdk. sojas mērces
  • 2 ēdk. ābolu etiķa
  • 2 ēdk. augu eļļas
  • 1 ēdk. sezama sēkliņu
  • 1 tējk. cukura
  • ½ tējk. sāls
Šai ātrajai uzkodai izvēlies gurķus ar plānu mizu.

Pagatavošana

1
Gurķus sagriez 1 cm biezās ripiņās un ieber burkā. Ķiplokus nomizo un sagriez plānās šķēlītēs. Pievieno gurķiem un ar koka karoti samaisi.
2
Pievieno sojas mērci, eļļu, etiķi, sezama sēkliņas, cukuru un sāli un vēlreiz samaisi.
3
Burkai uzliec vāku un burku sparīgi sakrati.
4
Ieliec ledusskapī uz 6–8 stundām. Ik pa laikam sakrati, lai marināde vienmērīgi pārklāj gurķus.

Pievienot komentāru

Uzkodas