Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sēnes sinepju un medus marinādē

Sastāvdaļas
  • 250 g šampinjoni (var izmantot arī augstvērtīgākas sēnes)
  • 2 ēd.k. citrona sula
  • 1 tējk. sinepes
  • 1 daiviņa ķiploks
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 ēd.k. ābolu etiķis
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
Ļoti vienkārši pagatavojams ēdiens, laika ziņā aizņem vien minūtes 15. Tāpēc labāk marinēties likt uz nakti, tad no rīta jau var baudīt.

Pagatavošana

1
Sēnes sagriezt četrās daļās. Apslacīt ar citrona sulu un sausā pannā uz lielas uguns tās apcept. Ķiploka daiviņu notīrīt un sakapāt. Sakapāto ķiploku ieberam burciņā, klāt pievienojam sinepes, olīveļļu, medu, etiķi, sāli un piparus. Burciņai uzlikt vāciņu un visu saturu kārtīgi kratot sajaukt. Apceptās sēnes ievietojam bļodiņā un pārlejam ar marinādi. Ievietojam ledusskapī uz ~ 10 stundām.

Pievienot komentāru

Uzkodas