Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Ātrais garšaugu siers

Sastāvdaļas
  • 1 l piena
  • 2 ēdk. sviesta
  • 2 ēdk. ābolu etiķa
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. kaltētu diļļu vai lupstāja sēklu (vai citu piedevu)
Garšīgs siers ar tādu garšas niansi, kādus garšaugus pievienosi. Der gan diļļu, gan lupstāju sēklas, gan smalki sakapāts ķiploks, gan ļoti sīki sasmalcināti zaļumi. Siers ir griežams šķēlēs. Ja vēlies treknāku, pievieno vairāk sviesta.

Pagatavošana

1
Pienu uzvāri un pievieno pārējos produktus.
2
Rūpīgi samaisi un uzvāri vēlreiz, lai sāk sarecēt.
3
Noņem no uguns, lej caurdurī, kurā ieklāta marle, un notecini; ja vajag izspied sūkalas.
4
Sieru liec uz šķīvja, pārklāj ar marli un uzliec slogu. Aptuveni pēc 50 minūtēm siers būs ēdams.

Pievienot komentāru

Uzkodas