Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Turku zirņu uzkoda

Sastāvdaļas
  • Izvārīti turku ziņi
  • Sev tīkamas garšvielas. Piemēram, paprikas pulveris, čili un sāls.
  • Eļļa
Vieglāk par vieglu! Ja nepārspīlē ar sāls un pikantu garšvielu pievienošanu, veselīgs našķis, ko grauzt saldumu vietā, skatoties TV. Iesakām eksperimentēt ar garšvielām, labi iederēsies kumīns, dažādu zaļumu maisījumi, citronpipari...

Pagatavošana

1
Izmērcētus, izvārītus un atdzesētus turku zirņus nokāš, nosusina. Sagatavo savai garšai tīkamu garšvielu maisījumu, piemēram, paprikas pulveri sajauc ar čili pipariem un sāli.
2
Zirņus nedaudz apviļā eļļā un garšvielu maisījumā. Liek karstā cepeškrāsnī (180–200 grādi) uz cepamā papīra un cep apmēram 20 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē un kraukšķina.

Pievienot komentāru

Uzkodas