Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Dārzeņu čipsi

Sastāvdaļas
  • Čipsiem labi noder burkāni, bietes, seleriju un pētersīļu saknes, pastinaki, arī kartupeļi un pat ķirbji.
Rudenī, kad pieejami dažādi dārzeņi ir vērts pamēģināt pašam pagatavot šādu uzkodu. Čipsiem labi noder burkāni, bietes, seleriju un pētersīļu saknes, pastinaki, arī kartupeļi un pat ķirbji. Sāls vietā vai papildus vari izmantot tās garšvielas, kas pašam garšo, ieteicama ir kūpinātās paprikas garšviela.

Pagatavošana

1
Dārzeņus nomizo un sagriez ļoti plānās šķēlītēs – vēl jo labāk, ja tos var saēvelēt šķēlītēs.
2
Ieber lielā bļodā, viegli apslaki ar olīveļļu un pārkaisi ar sāli. Saudzīgi samaisi.
3
Vienā kārtā klāj uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
4
Liec 180 grādu karstā krāsnī un cep, cik kraukšķīgus vēlies.
5
Ja gribi, pārkaisi ar maltiem pipariem vai citām garšvielām.

Pievienot komentāru

Uzkodas