Redīsu un siera krēms maizītēm
Sastāvdaļas
- 300 g nobrieduša kamambēra siera
- 100 g notīrītu redīsu
- 50 g sarkano sīpolu
- 50 g mīksta sviesta
- 3 ēdamkarotes gaišā alus
- 1 ēdamkarote sakapātu maurlociņu
- 1 tējkarote maltas saldās paprikas
- malti melnie pipari
- sāls
Krēms ļoti labi garšo, uzziests uz baltmaizes – gan parastas, gan grauzdētas. Ja gribas vēl vairāk asuma, krēmā var iemaisīt arī kādu nieku aso sinepju. Recepti piedāvā žurnāla "100 labi Padomi" recepšu redaktore Iveta Galēja.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Nomizotus sīpolus smalki sakapā. Arī redīsus sagriez smalkos gabaliņos.
2
Sieram nogriez miziņu un ar dakšiņu saspaidi mīkstumu. Samaisi ar sviestu un alu.
3
Redīsus un sīpolus iemaisi sierā, pievieno papriku, sāli un piparus. Pašās beigās iecilā maurlociņus.