Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Redīsu un siera krēms maizītēm

Sastāvdaļas
  • 300 g nobrieduša kamambēra siera
  • 100 g notīrītu redīsu
  • 50 g sarkano sīpolu
  • 50 g mīksta sviesta
  • 3 ēdamkarotes gaišā alus
  • 1 ēdamkarote sakapātu maurlociņu
  • 1 tējkarote maltas saldās paprikas
  • malti melnie pipari
  • sāls
Krēms ļoti labi garšo, uzziests uz baltmaizes – gan parastas, gan grauzdētas. Ja gribas vēl vairāk asuma, krēmā var iemaisīt arī kādu nieku aso sinepju. Recepti piedāvā žurnāla "100 labi Padomi" recepšu redaktore Iveta Galēja.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Nomizotus sīpolus smalki sakapā. Arī redīsus sagriez smalkos gabaliņos.
2
Sieram nogriez miziņu un ar dakšiņu saspaidi mīkstumu. Samaisi ar sviestu un alu.
3
Redīsus un sīpolus iemaisi sierā, pievieno papriku, sāli un piparus. Pašās beigās iecilā maurlociņus.

Pievienot komentāru

Uzkodas