OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uzkodas
2015. gada 31. martā, 18:55

Ar kūpinātu vistas gaļu pildītas olas

Lieldienās tiek savārīts liels daudzums ar vistu un paipalu olām, taču bieži kaujās cietušās apalītes paliek groziņā, jo cīnas karstumā tās ne vienmēr tiek apēstas. Taču nesteidzieties no tām atbrīvoties, pagatavojiet pildītas olas un izmēģiniet šo vienkāršo recepti.

Pagatavošana

20 min10 porcijas
1

Olas novārīt, atdzesēt, notīrīt un sagriezt uz pusēm. Izņemt olu dzeltenumus un saberzt tos ar sinepēm. Pievienot krējumu, samaisīt.

2

Vistas fileju sagriezt mazos kubiņos, pievienot mērcei. Pievienot smalki sakapātas dilles, sāli un svaigi malti piparus pēc garšas.

3

Olas baltumus sakārtot uz šķīvja un piepildīt ar salātiem. Izdekorēt ar zaļumiem