Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pildītas sārtās olas

Sastāvdaļas
  • 6 cieti novārītas olas
  • 200g svaigais siers
  • 1 biete
  • 2 ēd.k. krējums vai majonēze
  • 1 ēd.k. sinepes
  • čili pipari
  • sāls, pipari
Lieldienās jāliek galdā vārītas un nokrāsotas olas. Katrai saimniecei ir savas receptes un mazie knifiņi olu krāsošanā. Piedāvājam vēl vienu olu krāsošanas veidu,šoreiz krāsu vietā izmantosim bietes.

Pagatavošana 4 porcijas

1
No bietes izspiest sulu. Bļodā ielikt nolobītas olas, pārliet ar biešu sulu un atšķaidīt ar ūdeni tā, lai olas būtu pilnībā nosegtas. Atstāt uz 6-8 stundām, lai krāsojas.
2
Olas izņemt no biešu marinādes, apžāvēt, sagriezt gareniski uz pusēm un izņemt olu dzeltenumus. Olu dzeltenumiem pievienot svaigo sieru, krējumu vai majonēzi, sinepes, čili piparus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Visu samaisīt. Ar šo masu piepildīt olu pusītes un pirms pasniegšanas, izdekorēt ar svaigiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas